Vikarmsmarkis motordriven

Vikarmsmarkis motordriven

Letar du efter en motordriven vikarmsmarkis?

Njut av sommaren utomhus med en motordriven vikarmsmarkis. Med denna smarta konstruktion slipper du tröga vevhandtag, och kan med ett knapptryck fälla ut duken när du önskar lite mer skugga i den varma solen. Snyggt, praktiskt och ett utmärkt sätt att sätta guldkant på utesäsongen!

Vi på Niklassons Markiser är rätt val för dig som funderar på en motordriven vikarmsmarkis. Utforska vårt spännande sortiment av vikarmsmarkiser för uteplatser, butiksfönster, restauranger och andra ändamål. Välj bland massor av smarta solskyddslösningar, färger och tillbehör för din uteplats. Vi hjälper dig såklart med måttagning, rådgivning och vilken design som bäst passar ditt hem, kontor eller verksamhet. Med våra modeller av motordriven vikarmsmarkis får du ett bekvämt solskydd som förvandlar din terrass till en trivsam favoritplats!

Niklassons Markiser är din expert på motordriven vikarmsmarkis

Niklassons Markiser är ett familjeägt företag med mycket gedigen kompetens inom professionella solskydd. Förutom modeller av motordriven terrassmarkis erbjuder vi pergolas, jalusier och persienner. Men också solskydd för restauranger och underhållsservice. Verksamheten utgår från Årsta, men vi verkar över hela Sverige. Företag, fastighetsbolag eller privatperson – vem du än är hjälper vi dig gärna med rådgivning och måttagning, så att du får ett vackert solskydd av högsta kvalitet som ger skön svalka under varma dagar.

HAR DU SVÅRT ATT HITTA EN VIKARMSMARKIS MOTORDRIVEN?

Vi arbetar dagligen med att våra kunder ska bli fullkomligt nöjda, därför ser vi till att finnas tillgängliga för dig vid eventuella frågor. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp, vi finns här för att svara på dina frågor.

En vacker vikarmsmarkis motordriven höjer intrycket på din terass!

Är du intresserad av delbetalning när du köper din motordrivna vikarmsmarkis?

Är du intresserad av delbetalning? Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika finansieringslösningar. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med finansieringen. I våra lokaler i Årsta finns både utställning, egen tillverkning och kundservice. Kort sagt allt du behöver för ett nytt solskydd som ger en bra magkänsla efter ditt köp.

Varmt välkommen till Niklassons Markiser!

Begär offert

    Kontakta oss