Rullgardin Stockholm

Din expert på rullgardiner i Stockholm

Rullgardiner är ett klassiskt sol- och insynsskydd med massor av möjligheter, de finns i fyra olika varianter: transparent, halvtransparent, tät och mörkläggande rullgardin och passar därför vilken miljö som helst. Vi har snygga enfärgade rullgardiner i olika modeller så att den kan matchas diskret till inredningen efter önskemål.

Vi kan även erbjuda rullgardiner i runda snygga kassetter och med eller utan sidokanaler för att få en helt mörkläggande lösning.

Hos oss hittar man måttbeställda rullgardiner så att du kan få precis det som passar. Kontakta oss för offert eller om du vill veta mer!

  Motoriserade rullgardiner

  Våra motorer är ett trådlöst system som gör det möjligt att styra gardinerna som du själv vill utan att behöva gå runt och justera varje gardin för hand, eller varför inte låta solen styra det hela via en sensor i fönstret. Motorn i gardinen får ström från en sladd till ett eluttag och upp till 5 rullgardiner kan styras separat med en fjärrkontroll.


  Motoriserade rullgardiner i Stockholm, en banbrytande lösning

  Dessa rullgardiner kombinerar funktionalitet med elegans och du kan enkelt kontrollera solskyddet i ditt hem eller företag med ett enkelt knapptryck. Från att hålla ut solens strålar på sommarens varmaste dagar till att skapa lite extra integritet, erbjuder våra högkvalitativa rullgardiner en enkel och modern lösning.

  Kontakta oss på Niklassons Markiser för att få mer information om denna innovativa produkt. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa den perfekta utomhusmiljön.

  Vanliga frågor om rullgardiner

  Fråga 1: Vad är typiska rullgardiner?

  Svar: Rullgardiner är en typ av solskydd som kan justeras manuellt genom att dra i snöret eller kedjan. De erbjuder funktionalitet och enkelhet för att reglera ljusinsläppet i ditt hem eller företag.

  Fråga 2: Hur fungerar rullgardiner?

  Svar: Rullgardiner används genom att man manuellt drar i snöret eller kedjan för att höja eller sänka gardinerna efter behov.

  Fråga 3: Är installationen av rullgardiner komplicerad?

  Svar: Nej, installationen av rullgardiner är vanligtvis enkel. Vid behov erbjuder Niklassons Markiser professionell installationshjälp.

  Fråga 4: Är rullgardiner energieffektiva?

  Svar: Rullgardiner kan bidra till att reglera värme och ljus i ditt hem eller företag, vilket kan påverka energieffektiviteten.

  Fråga 5: Hur underhåller jag mina rullgardiner?

  Svar: Underhåll av rullgardiner är vanligtvis enkelt. De behöver oftast bara torkas av med en mjuk trasa för att hålla dem rena och dammfria.

  Fråga 6: Var kan jag köpa rullgardiner?

  Svar: Du kan köpa rullgardiner direkt från Niklassons Markiser. Kontakta oss idag för mer information och en offert.