Markiser Stockholm

Markiser Stockholm

Ett naturligt val för markiser i Stockholm

Skapa känslan av ett eget rum på din uteplats med en terrassmarkis!

Du får perfekt skugga som ger en behaglig temperatur, och en högkvalitativ konstruktion som skyddar dig från att stekas i solen. Vi på Niklassons Markiser är din expert på markiser i Stockholm. Välkommen att bli inspirerad i vår stora utställning i Årsta, här kan du ta mått och ställa frågor om våra markiser för uteplatser, butiksfönster, restauranger och andra ändamål. Välj bland massor av smarta lösningar, vill du t.ex. manövrera duken med vev, motordrift eller via sol- och vindautomatik? Utforska vårt spännande sortiment, här hittar du vackra solskydd som förvandlar din terrass till en trivsam och skuggig favoritplats!

Snygga och praktiska markiser i Stockholm!

Niklassons Markiser är ett familjeägt företag med mycket gedigen kompetens inom professionella solskydd. Förutom markiser för balkonger och fönster erbjuder vi pergolas, jalusier och persienner i Stockholm. Men också solskydd för restauranger och underhållsservice. Verksamheten utgår från Årsta, men vi verkar över hela Sverige. Företag, fastighetsbolag eller privatperson – vem du än är hjälper vi dig gärna med rådgivning, så att du får ett vackert solskydd som präglas av högsta kvalitet och ger skön svalka under varma dagar.

 

HAR DU SVÅRT ATT HITTA MARKISER STOCKHOLM?

Vi arbetar dagligen med att våra kunder ska bli fullkomligt nöjda, därför ser vi till att finnas tillgängliga för dig vid eventuella frågor. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp, vi finns här för att svara på dina frågor.

Markiser Stockholm höjer intrycket!

Är du intresserad av delbetalning när du köper din terassmarkis?

Är du intresserad av delbetalning? Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika finansieringslösningar. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med finansieringen. I våra lokaler i Årsta finns både utställning, egen tillverkning och kundservice. Kort sagt allt du behöver för ett nytt solskydd som ger en bra magkänsla efter ditt köp.

Varmt välkommen till Niklassons Markiser!

Begär offert

Kontakta oss