Lamellgardiner

Lamellgardiner

Lamellgardiner även kallade vertikaler ger en mycket stilfull och kvalitativ lösning till problem som rumsdelning, insynsskydd, fönsterdekor, bländning och solskydd. Det går även att få lamellgardiner med lameller gjorda för mörkläggning som ett alternativ till att ha ett separat mörkläggningssystem. Olika konstruktioner med varierande skenmått, hanteringssätt och lamellbredd gör det enkelt att hitta en optimal anpassning till byggnadens utförande. Att det sedan finns många olika lamellfärger och mönster att tillgå i 2 olika bredder gör inte valmöjligheterna sämre.

Styrskena i lackerad eller eloxerad aluminium med vertikalt placerade lameller av textilmaterial. Lamellerna finns att få med olika brandskyddsklasser för att klara de flesta standarder av brandskydd. Vridaxel i aluminium. Patenterade tyngdplattor av massiv plast med plastdistanskedjor. Lamellerna kan monteras fritt hängande eller fjädrande inspända. Lamellerna kan fås i bredderna 90 / 127 mm

Monteras enkelt i tak eller mot vägg med hjälp av konsoller.

Manuell med draglina och kulkedja eller med elmotor styrd med strömbrytare, fjärrkontroll, automatik eller med en kombination av dessa.

Kontakta oss idag