Letar du efter en snygg och praktisk terrassmarkis?

Ska du köpa en terassmarkis?

Ett naturligt val för terrassmarkiser i Stockholm

Med en terrassmarkis får du en sval och skön uteplats som skyddar mot stark sol och regn. Det är perfekt för att sätta guldkant på utesäsongen, och gör terrassen till en ny favoritplats för lunch och fikastunder.

Vi på Niklassons Markiser är experter på terrassmarkiser, låt dig inspireras av vårt stora sortiment av markiser för uteplatser, butiksfönster, restauranger och mycket mer. Välj bland massor av smarta lösningar, vill du t.ex. manövrera duken med vev, motordrift eller via sol- och vindautomatik? Utforska vårt spännande sortiment, här hittar du vackra solskydd som förvandlar din terrass till en trivsam och skuggig favoritplats!

Hos oss hittar du din nya favorit inom terrassmarkiser

Niklassons Markiser är ett familjeägt företag med mycket gedigen kompetens inom professionella solskydd. Förutom terrassmarkiser erbjuder vi balkongmarkiser, fönstermarkiser, pergolas, jalusier och persienner. Men också solskydd för restauranger och underhållsservice. Verksamheten utgår från Årsta, men vi verkar över hela Sverige. Företag, fastighetsbolag eller privatperson – vem du än är hjälper vi dig gärna med rådgivning, så att du får ett vackert solskydd som präglas av högsta kvalitet och ger skön svalka under varma dagar.

 

HAR DU SVÅRT ATT HITTA EN TERASSMARKIS?

Vi arbetar dagligen med att våra kunder ska bli fullkomligt nöjda, därför ser vi till att finnas tillgängliga för dig vid eventuella frågor. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp, vi finns här för att svara på dina frågor.

En vacker terassmarkis höjer intrycket!

Är du intresserad av delbetalning när du köper din terassmarkis?

Är du intresserad av delbetalning? Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika finansieringslösningar. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med finansieringen. I våra lokaler i Årsta finns både utställning, egen tillverkning och kundservice. Kort sagt allt du behöver för ett nytt solskydd som ger en bra magkänsla efter ditt köp.

Varmt välkommen till Niklassons Markiser!

Begär offert

    Kontakta oss