Markis automatisk

Markis automatisk

Med en automatisk markis får du ett solskydd med hög komfort

Vill du ha ett bekvämt sätt att reglera ljus, värme och skugga hemma? Markiser med automatisk sol- och vindautomatik anpassar sig efter de aktuella väderförhållandena. När solen skiner fälls duken ut, blir det molnigt fälls den in – och blir vinden för stark så fälls markisen in automatiskt. Ett smart och bekvämt sätt att få en skön temperatur i huset, lagom tills du kommer hem från jobbet!

Hos oss på Niklassons Markiser hittar du din nya markis med automatisk motorreglering. Vi erbjuder ett brett sortiment av automatiska motorer från Somfy och Becker, tillverkare som är kända för sin moderna teknik och höga kvalitet. Upptäck våra spännande lösningar för sol- och vindautomatik för ditt hem, kontor, restaurang eller annan verksamhet. Slipp problem med för varma rum eller markiser som går sönder av stark blåst. Allt du behöver göra är några knapptryck på fjärrkontrollen – för ett modernt solskydd med hög komfort som sätter stilen på din fastighet!

Vi har allt du behöver för en automatisk markis av högsta kvalitet

Niklassons Markiser är ett familjeägt företag med mycket gedigen kompetens inom professionella solskydd. Förutom automatisk markis erbjuder vi balkongmarkiser, terrassmarkiser, pergolas, jalusier och persienner. Men också solskydd för restauranger och underhållsservice. Verksamheten utgår från Årsta, men vi verkar över hela Sverige. Företag, fastighetsbolag eller privatperson – vem du än är hjälper vi dig gärna med rådgivning, så att du får ett vackert solskydd som präglas av högsta kvalitet och ger skön svalka under varma dagar.

HAR DU SVÅRT ATT HITTA EN AUTOMATISK MARKIS?

Vi arbetar dagligen med att våra kunder ska bli fullkomligt nöjda, därför ser vi till att finnas tillgängliga för dig vid eventuella frågor. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp, vi finns här för att svara på dina frågor.

En vacker fönstermarkis höjer intrycket på ditt hus!

Är du intresserad av delbetalning när du köper din automatiska markis?

Är du intresserad av delbetalning? Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika finansieringslösningar. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med finansieringen. I våra lokaler i Årsta finns både utställning, egen tillverkning och kundservice. Kort sagt allt du behöver för ett nytt solskydd som ger en bra magkänsla efter ditt köp.

Varmt välkommen till Niklassons Markiser!

Begär offert

    Kontakta oss