Vikarmsmarkis Stockholm

Vikarmsmarkis Stockholm

Din trygga expert på vikarmsmarkis i Stockholm

Njut av sommaren utomhus med en snygg vikarmsmarkis på uteplatsen! Med denna smarta konstruktion slipper du tröga vevhandtag, och kan med ett knapptryck fälla ut duken när du önskar lite mer skugga i den varma solen. Snyggt, praktiskt och ett utmärkt sätt att sätta guldkant på utesäsongen!

Vi på Niklassons Markiser är rätt val för dig som funderar på en vikarmsmarkis i Stockholm. Utforska vårt spännande sortiment av vikarmsmarkiser för uteplatser, butiksfönster, restauranger och andra ändamål. Välj bland massor av smarta solskyddslösningar, färger och tillbehör för din uteplats. Vi hjälper dig såklart med måttagning, rådgivning och vilken design som bäst passar ditt hem, kontor eller verksamhet. Med våra modeller av vikarmsmarkis får du ett bekvämt solskydd som förvandlar din terrass till en trivsam favoritplats.

Niklassons Markiser i Stockholm – hos oss hittar du din nya vikarmsmarkis

Niklassons Markiser är ett familjeägt företag med mycket gedigen kompetens inom professionella solskydd. Förutom vikarmsmarkis erbjuder vi pergolas, jalusier och persienner som du kan se i vår utställning i södra Stockholm. Vi tillhandahåller också underhållsservice ett stort utbud av solskydd för restauranger. Verksamheten utgår från Årsta, men vi verkar över hela Sverige. Företag, fastighetsbolag eller privatperson – vem du än är hjälper vi dig gärna med rådgivning och måttagning, så att du får ett vackert solskydd av högsta kvalitet som ger skön svalka under varma dagar.

HAR DU SVÅRT ATT HITTA EN VIKARMSMARKIS STOCKHOLM?

Vi arbetar dagligen med att våra kunder ska bli fullkomligt nöjda, därför ser vi till att finnas tillgängliga för dig vid eventuella frågor. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp, vi finns här för att svara på dina frågor.

En vacker vikarmsmarkis höjer intrycket på din terass!

Är du intresserad av delbetalning när du köper din vikarmsmarkis Stockholm?

Är du intresserad av delbetalning? Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika finansieringslösningar. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med finansiering. I våra lokaler i Årsta finns både utställning, egen tillverkning och kundservice. Kort sagt allt du behöver för ett nytt solskydd som ger en bra magkänsla efter ditt köp.

Varmt välkommen till Niklassons Markiser!

Begär offert

    Kontakta oss