Terrassmarkiser storlek

Terrassmarkiser storlek

Vi erbjuder terrassmarkiser i en storlek som passar just dig

Förhöj mysfaktorn hemma och få ett avslappnande uterum med en terrasmarkis! Veva in markisen när du vill njuta av solen, och veva ut den när du vill ha skugga. Det är en praktisk lösning som gör uterummet till din nya favoritplats under varma dagar!

Vi på Niklassons Markiser är experter på terrassmarkiser, och har en storlek för alla sorters hem, restauranger och kontor. Med markisväv på upp till 3,5 meter i utfall och bredd på upp till 7 meter har vi garanterat en storlek som matchar din uteplats. I Årsta tillverkar vi alla våra markiser efter dina mått, vilket gör att du alltid får en skräddarsydd lösning som sätter guldkant på dina stunder utomhus. Och vi hjälper dig förstås med måttagning och allt annat du behöver för ett vackert och bastant solskydd som skyddar dig mot vädrets makter.

Utforska vårt spännande markisutbud idag!

Vi hjälper dig hitta terrassmarkiser i en storlek som matchar din uteplats!

Niklassons Markiser är ett familjeägt företag med mycket gedigen kompetens inom professionella solskydd. Förutom terrassmarkiser erbjuder vi balkongmarkiser, fönstermarkiser, pergolas, jalusier och persienner i en storlek som passar dig. Här hittar du också solskydd för restauranger och underhållsservice. Verksamheten utgår från Årsta i Stockholm, men vi verkar över hela Sverige. Företag, fastighetsbolag eller privatperson – vem du än är hjälper vi dig gärna med rådgivning och måttagning, så att du får ett vackert solskydd av högsta kvalitet och ger skön svalka under varma dagar.

 

HAR DU SVÅRT ATT HITTA EN TERASSMARKISER STORLEK?

Vi arbetar dagligen med att våra kunder ska bli fullkomligt nöjda, därför ser vi till att finnas tillgängliga för dig vid eventuella frågor. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp, vi finns här för att svara på dina frågor.

En vacker terassmarkis i rätt storlek höjer intrycket!

Är du intresserad av delbetalning när du köper din terassmarkis?

Är du intresserad av delbetalning? Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika finansieringslösningar. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med finansieringen. I våra lokaler i Årsta finns både utställning, egen tillverkning och kundservice. Kort sagt allt du behöver för ett nytt solskydd som ger en bra magkänsla efter ditt köp.

Varmt välkommen till Niklassons Markiser!

Begär offert

    Kontakta oss