Terrassmarkiser Stockholm

Terrassmarkiser Stockholm

Ett naturligt val för terrassmarkiser i Stockholm

Skapa känslan av ett eget rum på din uteplats med terrassmarkiser Stockholm! Du får perfekt skugga som ger en behaglig temperatur, och en högkvalitativ konstruktion som skyddar dig från att stekas i solen.

Vi på Niklassons Markiser är experter på terrassmarkiser, låt dig inspireras i vår stora utställning i södra Stockholm. På utställningen kan du ta mått, botanisera bland färger och ställa frågor om våra markiser för uteplatser, butiksfönster, restauranger och mycket mer! Välj bland massor av smarta lösningar, vill du t.ex. manövrera duken med vev, motordrift eller via sol- och vindautomatik? Utforska vårt spännande sortiment, här hittar du vackra solskydd som förvandlar din terrass till en trivsam och skuggig favoritplats!

Snygga och praktiska terrassmarkiser i Stockholm

Niklassons Markiser är ett familjeägt företag med mycket gedigen kompetens inom professionella solskydd. Förutom terrassmarkiser erbjuder vi balkongmarkiser, fönstermarkiser, pergolas, jalusier och persienner i södra Stockholm. Men också solskydd för restauranger och underhållsservice. Verksamheten utgår från Årsta, men vi verkar över hela Sverige. Företag, fastighetsbolag eller privatperson – vem du än är hjälper vi dig gärna med rådgivning, så att du får ett vackert solskydd som präglas av högsta kvalitet och ger skön svalka under varma dagar.

HAR DU SVÅRT ATT HITTA EN TERASSMARKIS STOCKHOLM?

Vi arbetar dagligen med att våra kunder ska bli fullkomligt nöjda, därför ser vi till att finnas tillgängliga för dig vid eventuella frågor. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp, vi finns här för att svara på dina frågor.

En vacker terassmarkis höjer intrycket!

Är du intresserad av delbetalning när du köper din terassmarkis Stockholm?

Är du intresserad av delbetalning? Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika finansieringslösningar. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med finansieringen. I våra lokaler i Årsta finns både utställning, egen tillverkning och kundservice. Kort sagt allt du behöver för ett nytt solskydd som ger en bra magkänsla efter ditt köp.

Varmt välkommen till Niklassons Markiser!

Begär offert

    Kontakta oss