Terassmarkiser pris

Terrassmarkiser av hög kvalitet till ett bra pris

Med en terrassmarkis får du ett trivsamt uterum där du kan njuta av sköna sommardagar med vänner och familj. Vi på Niklassons Markiser erbjuder ett stort utbud av terrassmarkiser till ett konkurrenskraftigt pris. Utforska våra modeller för uteplatser, butiksfönster, restauranger och mycket mer, och välj bland massor av smarta lösningar och tillbehör. Vill du t.ex. manövrera duken med vev, motordrift eller via sol- och vindautomatik? Hos oss hittar du högkvalitativa solskydd som förvandlar din terrass till en trivsam favoritplats – till ett pris som är skonsamt mot plånboken.

Vill du veta mer om våra priser? Eftersom våra terrassmarkiser måttbeställs är det svårt att ge ett generellt pris för alla produkter. Kontakta oss så hjälper vi dig!

Hos oss får du allt du behöver veta om terrassmarkiser och pris!

Niklassons Markiser är ett familjeägt företag med mycket gedigen kompetens inom professionella solskydd. Förutom terrassmarkiser erbjuder vi balkongmarkiser, fönstermarkiser, pergolas, jalusier och persienner till ett förmånligt pris. Men också solskydd för restauranger och underhållsservice. Verksamheten utgår från Årsta i Stockholm, men vi verkar över hela Sverige. Företag, fastighetsbolag eller privatperson – vem du än är hjälper vi dig gärna med rådgivning, så att du får ett vackert solskydd som präglas av högsta kvalitet och ger skön svalka under varma dagar.

 

HAR DU SVÅRT ATT HITTA EN TERASSMARKIS PRIS?

Vi arbetar dagligen med att våra kunder ska bli fullkomligt nöjda, därför ser vi till att finnas tillgängliga för dig vid eventuella frågor. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp, vi finns här för att svara på dina frågor.

En vacker terassmarkis höjer intrycket!

Är du intresserad av delbetalning när du köper din terassmarkis?

Är du intresserad av delbetalning? Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika finansieringslösningar. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med finansieringen. I våra lokaler i Årsta finns både utställning, egen tillverkning och kundservice. Kort sagt allt du behöver för ett nytt solskydd som ger en bra magkänsla efter ditt köp.

Varmt välkommen till Niklassons Markiser!

Begär offert

    Kontakta oss