Terrassmarkiser Bandhagen

Terrassmarkiser Bandhagen

Niklassons Markiser – ditt val för terrassmarkiser i Bandhagen

Skapa känslan av ett eget rum på din uteplats med en terrassmarkis Bandhagen! Du får perfekt skugga och en högkvalitativ konstruktion som skyddar dig från att stekas i solen.

Vi på Niklassons Markiser är experter på terrassmarkiser, oavsett om du bor i Täby, Hässelby eller Bandhagen så är du välkommen att bli inspirerad i vår stora utställning. På utställningen kan du ta mått och ställa frågor om våra markiser för uteplatser, butiksfönster, restauranger och andra ändamål. Välj bland massor av smarta lösningar, vill du t.ex. manövrera duken med vev, motordrift eller via sol- och vindautomatik? Utforska vårt spännande sortiment, här hittar du vackra solskydd som förvandlar din terrass till en trivsam och skuggig favoritplats!

Snygga och praktiska terrassmarkiser i Bandhagen

Niklassons Markiser är ett familjeägt företag med mycket gedigen kompetens inom professionella solskydd. Förutom terrassmarkiser erbjuder vi balkongmarkiser, fönstermarkiser, pergolas, jalusier och persienner i Bandhagen. Men också solskydd för restauranger och underhållsservice. Verksamheten utgår från Årsta, men vi verkar över hela Sverige. Företag, fastighetsbolag eller privatperson – vem du än är hjälper vi dig gärna med rådgivning och måttagning, så att du får ett vackert solskydd av högsta kvalitet som ger skön svalka under varma dagar.

 

HAR DU SVÅRT ATT HITTA EN TERASSMARKIS BANDHAGEN?

Vi arbetar dagligen med att våra kunder ska bli fullkomligt nöjda, därför ser vi till att finnas tillgängliga för dig vid eventuella frågor. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp, vi finns här för att svara på dina frågor.

En vacker terassmarkis höjer intrycket!

Är du intresserad av delbetalning när du köper din terassmarkis Bandhagen?

Är du intresserad av delbetalning? Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika finansieringslösningar. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med finansieringen. I våra lokaler i Årsta finns både utställning, egen tillverkning och kundservice. Kort sagt allt du behöver för ett nytt solskydd som ger en bra magkänsla efter ditt köp.

Varmt välkommen till Niklassons Markiser!

Begär offert

    Kontakta oss