Fönstermarkiser Järfälla

Fönstermarkiser Järfälla

Hos oss hittar du vackra fönstermarkiser Järfälla som förhöjer ditt hem

Letar du efter ett praktiskt solskydd som sätter en unik stil på dina fönster? Då är fönstermarkiser rätt val för dig! Markisen skyddar mot solens värme och hindrar inredningen från att blekas. Det är snyggt, enkelt att montera och stoppar nyfikna blickar utifrån.

Vi på Niklassons Markiser erbjuder fönstermarkiser för allt från höga fönsterpartier för kontor och skolor, till mindre fönster på sommarstugan. Där alla markiser förstås är av hög kvalitet och klarar branschens tuffa krav. Utforska vårt spännande sortiment av modeller, kulörer och smarta tillbehör. Vill du manövrera duken med vev eller elmotor? Ha med eller utan skyddande kassett? Oavsett vad du söker så har vi garanterat en lösning som passar dina behov. För ett vackert solskydd som harmoniserar med fasaden och ger en behaglig skugga i vardagen!

Högkvalitativa fönstermarkiser Järfälla med fokus på funktion och design

Niklassons Markiser är ett familjeägt företag med mycket gedigen kompetens inom professionella solskydd. Förutom fönstermarkiser erbjuder vi balkongmarkiser, terrassmarkiser, pergolas, jalusier och persienner. Men också solskydd för restauranger och underhållsservice. Verksamheten utgår från Årsta, men vi verkar över hela Sverige. Företag, fastighetsbolag eller privatperson – vem du än är hjälper vi dig gärna med rådgivning, så att du får ett vackert solskydd som präglas av högsta kvalitet och ger skön svalka under varma dagar.

HAR DU SVÅRT ATT HITTA FÖNSTERMARKISER JÄRFÄLLA?

Vi arbetar dagligen med att våra kunder ska bli fullkomligt nöjda, därför ser vi till att finnas tillgängliga för dig vid eventuella frågor. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp, vi finns här för att svara på dina frågor.

En vacker fönstermarkis höjer intrycket på ditt hus!

Är du intresserad av delbetalning när du köper din fönstermarkis Järfälla?

Är du intresserad av delbetalning? Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika finansieringslösningar. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med finansieringen. I våra lokaler i Årsta finns både utställning, egen tillverkning och kundservice. Kort sagt allt du behöver för ett nytt solskydd som ger en bra magkänsla efter ditt köp.

Varmt välkommen till Niklassons Markiser!

Begär offert

    Kontakta oss