Balkongmarkiser pris

Balkongmarkiser pris

Balkongmarkiser av hög kvalitet till ett bra pris

Gör din balkong till en skuggig favoritplats med en balkongmarkis! Modellen består av en fönstermarkis på två aluminiumben, som också är lätt att montera mellan golv och tak. Vi på Niklassons Markiser är experter på balkongmarkiser, här hittar du även modeller i alla regnbågens färger som också kan manövreras med lina, vev eller motor. Det gör följaktligen att ingen borrning behövs och inget underhåll – vilket dessutom ger ett högkvalitativt solskydd som förvandlar din balkong till en trivsam och behaglig uteplats!

För mer info om våra priser,  eftersom att våra balkongmarkiser måttbeställs är det svårt att ge ett generellt pris för alla produkter. Kontakta oss så hjälper vi dig!

Hos oss får du allt du behöver veta om balkongmarkiser och pris!

Vi är ett familjeägt företag med mycket gedigen kompetens inom professionella solskydd. Förutom balkongmarkiser erbjuder vi även terrassmarkiser, fönstermarkiser, pergolas, jalusier och persienner – till ett pris som är skonsamt mot plånboken. Här hittar du också solskydd för restauranger och även underhållsservice. Verksamheten utgår följaktligen från Årsta i Stockholm, men vi verkar över hela Sverige.

Företag, fastighetsbolag eller privatperson, vem du än är hjälper vi dig gärna med rådgivning, så att du får ett vackert solskydd som präglas av högsta kvalitet och ger skön svalka under varma dagar.

HAR DU SVÅRT ATT HITTA EN BALKONGMARKIS PRIS?

Vi arbetar dagligen med att våra kunder ska bli fullkomligt nöjda, därför ser vi till att finnas tillgängliga för dig vid eventuella frågor. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp, vi finns här för att svara på dina frågor.

En vacker balkongmarkis höjer intrycket av din balkong

Är du intresserad av delbetalning när du köper din balkongmarkis pris?

Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi följaktligen dig som kund olika finansieringslösningar, kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med finansieringen. Gör ett besök i våra lokaler i Årsta, där hittar du både utställning samt egen tillverkning och kundservice. Följaktligen allt du behöver för ett nytt solskydd som ger en bra magkänsla efter ditt köp.

Varmt välkommen till Niklassons Markiser!

Begär offert

    Kontakta oss